Forsheda Hus Ab

Väggfabrikerna

VAD ÄR HÅLLBART BYGGANDE?

” I Våra väggfabriker produceras prefabväggar och utfackningsväggar av tåligt material som gör det svårare för yttre påverkan att förstöra väggarna.”

DEN VIKTIGASTE PUSSELBITEN

Våra  fabriker är avgörande för hela Forsheda Hus där prefabväggar är ett av de störst segmenten.

Det är här vårt attraktiva system av moderna väggpartier får sin slutliga form. Vi på Forsheda Hus är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en produkt framtagen i genuin svensk tillverkning. Våra produktionsenheter finns i södra delen av Sverige där produktionen i Smålandsstenar riktar in sig mot utfackningsväggar i trä och stål medan fabrikerna i Torsås och Sandsjöfors förser våra kunder med projekt samt byggelement i trä. 

Fabriken i Smålandsstenar är huvudanläggningen på 14 000m2 med ca 60 anställda. Där finns även de flesta av våra kontruktörer och tjänstemän. Forsheda är orten där allting startade, därav namnet. 

Tillverkningen av våra egna väggar Eurowalls består av väggpartier och utfackningsväggar enligt våra kunders önskemål.

Som företag strävar efter att erbjuda en kvalitativ produkt genom att vara lyhörda gentemot våra kunder och fokusera på produkter samt kompetensutveckling internt.

Väggfabrikerna spelar en viktig roll även här då det är i tillverkningssprocessen vi ser hur en idé eller ett förslag faktiskt fungerar i praktiken. Forsheda Hus säljer endast B2B. 

Kontakta oss här!