Svensktillverkning av hög kvalitet

Väggfabrikerna


Intresserad av våra tjänster?

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda just dig – hör av dig till oss!
Den viktigaste pusselbiten

Det är förstås våra egna fabriker som är otroligt viktiga och avgörande för hela Forsheda Hus och Eurowalls verksamhet. Det är här vårt attraktiva system av moderna väggpartier får sin slutliga form. Vi på Forsheda Hus är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en produkt framtagen i genuin svensk tillverkning. Våra fabriker ligger i Småland, mitt i Gnosjöregionens hjärta.  Fabriken i Smålandsstenar är huvudanläggningen på 14 000m2 med stöd av systeranläggningen två mil bort i Forsheda. Forsheda är ursprungsanläggning där allting startade.  

” Våra väggfabriker arbetar för att ta fram väggpartier och utfackningsväggar av tåligt material som gör det svårare för yttre påverkan som till exempel röta och mögel att förstöra väggarna.”

Tillverkningen av våra egna väggar Eurowalls består av väggpartier och utfackningsväggar enligt våra kunders önskemål. Faktum är att vi som företag strävar efter att erbjuda en oslagbar produkt genom att vara lyhörda gentemot våra kunder och fokusera på produkter samt kompetensutveckling internt. Väggfabrikerna spelar en viktig roll även här då det är i tillverkningssprocessen vi ser hur en idé eller ett förslag faktiskt fungerar i praktiken.

Följ oss i sociala medier!