Forsheda Hus Ab

Projekt


ALUNDA -MVB

Forsheda hus AB har fått det stora förtroendet att leverera till MVBs projekt ALUNDA

Entreprenaden omfattar nyproduktion av två huskroppar s.k. lamellhus på 3 våningar i vinkel i hörnet av Lundavägen och Alnarpsvägen. Den ena byggnaden är placerad i söder längs Lundavägen och i öster binds gavlarna ihop med en tegelmur mot Alnarpsvägen. Ena huskroppen har källare.

Lägenheterna kommer vara 2- 4 rum och kök, från ca 55 till 110 kvm. I föreningen kommer det även att finnas en gästlägenhet samt gemensamhetsutrymmen och grovtvättstuga.

Husen kommer att ha tegelfasad och tak av papp och sedum. Innergården kommer vara terrasserad med planteringar, boulebana och grillplatser. Alla lägenheter kommer ha balkong, uteplats eller terrass.

SUNDSTRAND - GBJ

Sundstrand har ett vidunderligt läge på en platå ovanför Byfjorden, strax utanför Uddevalla. Här bygger GBJ en “stad i staden”.

Det nya området ligger mellan Uddevalla centrum, Ljungskile och Torp köpcentrum och bjuder på storslagen utsikt över fjorden. Inom några minuter når man E6 mot Oslo och Göteborg. Till strandkanten är det gångavstånd.

I Sundstrand blir det enkelt och naturligt att umgås och att hitta på saker tillsammans. I områdets mitt finns en gemensam pool att svalka sig i, här kan barnen leka och de vuxna ställa till med härliga grillaftnar. Gemensamhetslokalen med cykelverkstad, gym och bastu blir en självklar träffpunkt för de boende.

GBJ uppför 11 radhus och  12 bostadsrätter.

Vi tackar GBJ för förtroendet och ser framemot att leverera till detta fantastiska projekt. 

gLASBERGA - WILLIAM GRUOP

Mer information kommer inom kort. 


Glommen

Glommen är en tätort i snabb utveckling i Falkenbergs kommun, Hallands län.
På fastigheten Morups-Lyngen 2.147, kommer Thomas Tilbertson uppföra 2 byggnader med lägenheter och centrumlokaler med pizzeria och närbutik under 2020/2021. Byggstart är juni 2020 och första väggarna kommer levereras månadsskiftet augusti-september.

Forsheda Hus är stolta och tacksamma för förtroendet att få leverera stora delar av detta projekt

kv isak

Nybyggnad av flerbostadshus som består av en byggnad i Älmhult på 3 våningar.

 

Tillsammans med Dynacon Construction är vi stolta över förtroendet att leverera till detta projekt. 

Kv Tunnlandet

I början av 2020 påbörjade Växjöbostäder bygget av 70 nya hyreslägenheter i kvarteret Tunnlandet i Växjös nya stadsdel Bredvik.

 

Totalt ska det byggas sju stycken hus ,4 plan, med 28 tvårummare, 35 trerummare samt sju fyrarummare.

Husen vid Norra Bergundasjön kommer att byggas enligt Växjö kommuns träbyggnadsstrategi. Bostäderna ska preliminärt vara inflyttningsklara i slutet av 2021. Dynacon Construction kommer att vara totalentreprenör för bygget och LBE Arkitekt har ritat fastigheterna.

 

Vi är stolt och glada och tackar Dynacon för förtroendet att leverera utfackningväggar till ert kvarter. 


FAsanen malmö

I Arlöv i Malmö har vi levererat till Serneke som byggt Fasanen med fem bostadshus och totalt 275 lägenheter, allt certifierat enligt Miljöbyggnad Silver.

Idag lämnades projektet över till Magnolia Bostad AB av Serneke .

” – Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och samarbetet. Utöver att slutprodukten blev väldigt lyckad så upplever vi att projektet har gjort ett stort bidrag till ett lyft av samhället Arlöv, säger Kajsa Löf, Magnolia Bostad AB. ”

Vi tackar Serneke för förtroendet att få vara en av leverantörerna . Stort grattis till alla nya hyresgäster 

Thule Plaza

På andra sidan Tuletorget finns ett av sveriges modernaste äldreboende byggt av ByggPartner Dalarna AB.
Mycket omsorg har lagts på att få byggnaden att naturligt passa in i den befintliga stadsmiljön.

Byggnaden är ca 6 400 kvm fördelat på fem plan. Äldreboendet har 63 rum fördelat på 7 enheter.
Utöver en större samlingssal finns två takterrasser mötesplatser i trevlig utemiljö för de boende och deras gäster.

Två lokaler i gatuplan finnas tillgängliga att hyra för externa aktörer.

Vi tackar ByggPartner i Dalarna AB för förtroendet att leverera till TULE PLAZA

BRF BRANDSTATIONEN , BRO

På gammal lokalhistorisk mark i Bro startade vi tillsammans med Trygg Hem en spännande nyproduktion av 72 stycken små, smarta och yteffektiva lägenheter. Där det tidigare stod en brandstation erbjuds nu 1-2 rum och kök med alla bekvämligheter i ett toppmodernt hus. Många av bostäderna har antingen uteplats, balkong eller takterrass och på innergården finns en gemensam trädgård. I ett växande och alltmer levande Bro var Zin Arkitekturs vision att skapa ett hus som bidrar med känslan av att bo i ett stadskvarter; med en fasad som möts direkt av trottoarkanten och ger upplevelsen av en stadsgata samt härliga ytor som bjuder in till umgänge. Med stort fokus på effektiva planlösningar har både ytor och funktioner optimerats i de moderna lägenheterna. Vi tackar TRYGG HEM för förtroendet och hoppas att alla nya hyresgäster trivs i sina lgh.


ophelia sERNEKE

Vi på Forsheda Hus Ab är stolta över att få vara med och bygga en ny stadsdel i Helsingborg. Oceanhamnen.  Här byggs en ny unik stadsdel byggd på öar med den senaste tekniken, varierade boendeformer i centralt läge vid havet. Det är också en del i det långsiktiga arbetet för att bygga ihop Helsingborg till en gemensam stad.

Vi är stolta och glada över att få vara med och bygga Ophelia åt Serneke

regula all bygg

Vi är stolta och glada över att Allbygg i Höganäs AB har valt oss till detta fina projekt.Längst ut på pirspetsen i Oceanhamnen utvecklar Midroc i samarbete med Allbygg i Höganäs AB Regula 1.

Ett nytt World Trade Center. Ett unikt waterfront läge med nya kontor ligger intill havets början och slut.

vattenbrynet veidekke

Vi är mycket glada över att Veidekke har valt Forsheda Hus AB som leverantör av utfackningsväggar till detta projekt.
Vattenbrynet i Klagshamn strax utanför Malmö bygger man totalt 79 lägenheter som får utsikt över Kalkbrottssjön och havet.

sandarna skanska

Vi är mycket glada över att Skanska har valt Forsheda Hus som leverantör av utfackningsväggar till
SGS Studentbostäder, 327 studentbostäder och en förskola med sex avdelningar i centrala Göteborg. Studentbostäderna byggs i stadsdelen Sandarna och det rör sig om sex hus, mellan sju och åtta våningar höga, omfattande 22 000 kvadratmeter.

landevi gårdar skanska

Forsheda Hus är mycket glada över att få annonsera att vi skall leverera utfackningsväggar till Skanskas projekt Landevi Gårdar, ett kvarter med fyra huskroppa om totalt 102 lägenheter!

Kvibergshuset Tuve bygg

Forsheda Hus är mycket stolt över att kunna presentera ett samarbete med Tuve Bygg!

Detta fräcka hus skall byggas i natursköna Kviberg i Kortedalabergen norr om Göteborg. Projektet löper över hela 2020.

västergöken gbj

Vi har glädjen att pressentera ännu ett sammarbete med GBJ Bygg! Denna gång är det projektet "Västergöken" som Forsheda Hus kommer att leverera utfackningsväggar till. Omfattningen är total 155 lägenheter på området Kungsängen i Jönköping! 

kv kilen mvb

Med stor stolthet pressenterar Forsheda Hus att vi skall leverera utfackningsväggar till MVB i detta fina projekt. Husen kommer att byggas för att klara certifieringskraven Miljöbyggnad Silver och det färdiga projektet skall bidra till den biologiska mångfalden. Lägenheterna skall stå klara under våren 2021.

kv ödlan gbj

Nytt projekt i Värnamo, Kvateret Ödlan är ett spännande projekt som GBJ Bygg skall bygga. Forsheda Hus är glada för att få leverera vägga till detta projekt i vår hemkommun!

Kontakta oss här!