2019-07-08

Forsheda Hus söker konstruktör!

2019-06-20

Säkerställer produktkvalitet!

Roman har idag varit nere i Malmö på Spiggan(Serneke) för att säkerställa kvaliten på våra levererade väggar!

2019-06-19

GBJ Bygg, Kv Ödlan, Värnamo

Nytt projekt i Värnamo, Kvateret Ödlan är ett spännande projekt som GBJ Bygg skall bygga. Forsheda Hus är glada för att få leverera vägga till detta projekt i vår hemkommun!

2019-05-29

Bygga GWG, kv Städet, Värnamo

Vi är mycket glada för att vi fick leverera Miljöhus till Bygga GWG:s mycket fina projekt kv. Städet i Värnamo!

 

 

2019-05-02

GBJ Bygg, Vattenparken, Staffanstorp

Vi är mycket glada över att GBJ Bygg åter valt Forsheda Hus som leverantör av utfackningsväggar i ett nytt projekt, Vattenparken i Staffanstorp.

 

2019-04-29

Utbildning i projektledning

På bilden ses Filip, Reinolf, Håkan och Patrik lära sig hantera projektledningssystemet Next. Erik längst till höger är utbildare.(Nicklas och Håkan deltog också i utbildningen)

2019-04-16

Clausen o Lovén Byggprojekt, Sigfrids Höjd, Knislinge

I Knislingen skall Clausen o Lovén Byggprojekt uppföra Sigfrids Höjd med milsvidd utsikt med all service inom bekvämt gångavstånd. Vi är stolta och glada över att vara en del i detta projekt, som utvald leverantör av utfackningsväggarna!

2019-03-20

Serneke, Ophelias Brygga, Helsingborg

Vi är mycket glada över att vara utvald leverantör av utfackningsvägar till Serneke:s projekt Ophelias Brygga, Oceanhamnen i Helsingborg. Detta spektakulära bostadsprojekt med inspiration från städer som Amsterdam där vatten och kanaler är en naturlig del av stadslivet.

2019-03-14

GBJ bygg, Snöflingan, Växjö

Vi är mycket glad över att kunna tillkännage att vi skall leverera utfackningsväggar till GBJ bygg:s projekt Snöflingan i Växjö.

Vi är stolta och tacksamma för att få vara en del av detta fina projekt!

 

2019-03-08

Serneke, Morgonen, Lund

Nu är det klart att vi skall leverera utfackningsväggar till Serneke:s projekt Morgonen i Lund. Vi är stolta över att få vara en del av detta mycket fina projekt

2019-03-08

Ny konstruktör

Vi är glad över att kunna hälsa Reinolf Leckholt välkommen till Forsheda Hus. Reinolf har gedigen utbildning i cad och konstruktionsarbete samt även bakgrund som konsult inom området. Reinolf blir ansvarig för vår konstruktionsavdelning.

2019-02-01

Ny produktions och logistikansvarig

Vi har glädjen att pressentera en ny medarbetare. Filip Isaksson har erfarenhet sedan tidigare av produktion och logistik. Han tar nu över ansvaret för dessa områden!

2018-11-09

Väggar till Serneke

 

Här lastas väggar som skall lev. till Sernekes´s projekt Fasanén i Arlöv

2018-09-27

Hent, Foajén, Malmö

Nu startar vi leveranserna av utfackningsväggar i stål åt Hent och deras prestige projekt vid centralstationen i Malmö. Projektet innefattar leverans samt montering av ca 2 300kvm vägg. Vi är väldigt tacksamma för detta och ser framemot ett nära sammarbete.

www.foajen.se

 

 

2018-09-27

Skanska, Sjömarkenskolan, Borås

Idag har vi klart med Skanska gällande utfackningsväggar till Sjömarkenskolan i Borås, projektet omfattar ca 3 000kvm utfackningsvägg där det både är utfackningsväggar i stål och utfackningsväggar i trä.

Vi ser det som en privilgie att få leverera till Skanska och är tacksamma för förtroendet.

2018-09-17

Stärker upp organisationen

 

Nu stärker vi upp säljorganisationen, vi är mycket glada över att Patric Stjernström valt att komma till oss. Han kommer tillföra mycket med sin långa bakgrund från byggbranchen. Patric kommer främs att jobba med försäljning, men också fungera som senior rådgivare och bollplank för våra kunder.

 

 

2018-08-26

Serneke, Spiggan, Malmö

Idag har vi fått in ännu ett projekt, denna gång skall vi leverera utfackningsväggar till projektet Spiggan i centrala Malmö. Vi är stolta över att fått förtroendet och ett nära sammarbete med Serneke. 

2018-08-01

Serneke, Magasinhusen, Landskrona

Snart startat produktionen av utfacknignsväggar till Sernekes projekt Magasinhusen i Landskrona. Detta är ett av fler projekt där vi levererar denna typ av väggar till Serneke. 

2018-03-01

Serneke, Fasanen, Arlöv

Vi har fått uppdraget att leverera utfackningsväggar till projektet Fasanen i Burlöv. Uppdraget innefattar ca 8 000kvm utfackningsvägg. Vi är väldigt stolta över att ha fått detta projekt. Serneke är ett väldigt spännande bolag som vi ser framemot att sammarbete med.

2018-07-20

Bygga GWG, Kv. Städet, Värnamo

Idag har vi ingått ett sammarbete med Bygga GWG som är ett lokalt byggföretag i Värnamo. Det första projektet som vi skall leverare utfackningsväggar i trä samt miljöstugor till är Kv. Städet. Att få leverera utfackningsväggar lokalt tycker vi är väldigt roligt.

Projektet innefattar ca 2 500kvm utfackningsvägg.

 

Forsheda hus ab

Byggnyheter


Följ oss i sociala medier!