Forsheda Hus Ab

Nyheter

2021-01-18

VÄLKOMMEN DAVOR

Vi välkomnar Davor in i teamet som konstruktör. Davor har en flerårig bakgrund inom yrket och vi på Forsheda hus är glada över att få ta tillvara på alla hans kompetenser. 

Att ha vetskapen att de konstruktionslösningar som vi varje dag tar fram, och levererar inom hela Sverige, skapar mycket glädje och samhällsnytta, i form av t.ex. skolor, bostäder och lokaler för hälsa och fritidsintressen. Då de flesta projekt är helt unika, kan vi alltid individuellt eller i grupp, ta del av ny lärdom, samt skapa bra variation i vår arbetsvardag. Davor kommer med sina erfarenheter och kompetenser tillföra ännu mer kunskap i teamet. 

 

VÄLKOMMEN DAVOR 

2020-12-09

VÄLKOMMEN OSCAR

Vår personal är vår styrka. Därför är det extra roligt att välkomna Oscar till oss som ny fabrikschef. 

Oscar Zewebrand har en gidigen bakgrund inom indutriell logistik och processer. Vi välkomnar Oscar till teamet ! 

2020-06-02

Tuve Bygg - Kvibergshuset

Klarblå himmel över Göteborg och Tuve Bygg AB s projekt #kvibergshuset på Bäveringsgatan där vi är stolta samarbetspartners. 

Idag gör jag och min kollega platsbesök på våra projekt i Göteborgs området .

Vid Beväringsgatan i Gamlestaden byggs det för Framtiden. Ett spektakulärt hus med 250 lägenheter. Huset blir terrasserat med en höjd som varierar mellan 5 och 16 våningar.

Huset byggs i vinkel och alla lägenheter får balkong eller takterrass. I bottenplan planeras för verksamhetslokaler som skapar liv och rörelse kring huset. Terrasseringen av huset ger utrymme för spännande taklösningar. Taket täcks av solceller – en möjlighet att utnyttja den uppseendeväckande ytan. Det nya huset byggs på mark intill Poseidons nuvarande bestånd på Beväringsgatan.

#forshedahus #forshedahusontour #vibyggeråtbyggare #göteborg

2020-06-02

GBJ Jönköping - Västergöken

 

Idag gjorde jag ett plats besök hos vår kund GBJ Bygg ABdär vi på Forsheda Hus AB fått förtroendet att leverera väggar till projektet Västergöken . GBJ bygg AB har i sin tur fått förtroendet av Nivika Fastigheter AB att utforma det vackra kvarteret Kungsängen.

Kungsängen är en ny stadsdel som växer fram utmed sluttningarna norr om Öxnehaga.

Den nya stadsdelen kommer innehålla ungefär 500 bostäder när allt står klart. I de två kvarter Nivika ska bygga kommer det finnas allt från 1-4 rum och kök, flera av lägenheterna kommer få Vätterutsikt och kvarter A får dessutom ett framskjutet läge utmed Kungsängsvägen som ger goda förutsättningar för kommersiella verksamheter i lokalerna i på bottenvåningen. Närheten till naturreservatet och de ståtliga ekarna på Bondberget kommer göra Kungsängen till ett attraktivt boendealternativ även för den som vill bo naturnära men ändå ha närheten till centrum.

forshedahus hashtagutfackningsväggar hashtagnivika hashtaggbjbygg hashtagjönköping hashtaghuskvarna hashtagbondberget hashtagvibyggeråtbyggare

2020-05-14

Ny Konstruktör

Vår personal är vår största tillgång, dem ger vi de allra bästa förutsättningar att växa både som människa och i karriären.

Därför vill vi nu välkomna Ellen Hansson till vår konstruktionsvdelning

Som konstruktör hos oss, blir Ellen en del av Forsheda Hus där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en känsla av tillhörighet. Hennes blivande kollegor kommer göra allt för att han ska trivas och lyckas. 

Så vem är Ellen ?! Ellen är glad och positiv tjej som som har et öga för detaljer. Samt gärna hugger tag i nya spännade projekt. Hon är självständig och disciplinerad med ett starkt driv och vilja att utvecklas.

Vi bygger team som bygger Sverige.

Välkommen till oss Ellen .

Kontakta Ellen direkt via


Kontakta oss här!