Forsheda Hus Ab

Nyheter

2021-04-14

VÄLKOMMEN ANNIKA

Vi hälsar Annika Cederfeldt varmt välkommen till Forsheda Hus och till tjänsten som Enhetschef för våra produktionsanläggningar i Smålandsstenar och Torsås. Hon kommer närmast från Handelskammaren Jönköpings län och har en gedigen erfarenhet av näringslivet och produktion. Annika kommer tillträda sin tjänst i slutet av maj.

Varmt välkommen!

2021-03-25

VÄLKOMMEN KARINA

Vi hälsar Karina välkommen till oss i rollen som inköpschef. Karina har över 20 års erfarenhet inom småhusbranschen. Hon kommer senast från Obos koncernen där hon jobbade som virkesansvarig och stod för den svenska koncernens alla virkesinköp.

Varmt välkommen!

 

2021-03-25

VÄLKOMMEN ELOF

Välkommen Elof Sommansson till Forsheda Hus 

Vi hälsar Elof välkommen till Forsheda hus som produktionschef över våra anläggningar. Elof har över 20 års erfarenhet i småhusbranschen med jobb som fabrikschef på bl.a. Smålandsvillan, Myresjöhus och Anebysgruppen.

2021-03-11

VÄLKOMMEN SOFIE

Vi hälsar Sofie Karlsson välkommen till teamet!

Sofie kommer senast från spännande uppdrag inom hållbara och klimatsmarta entreprenadlösningar för bygg- och fastighetsbranschen. Med hennes kunskap och erfarenheter stärker vi ytterligare vår växande konstruktionsavdelning.

Varmt välkommen!

2021-01-18

VÄLKOMMEN DAVOR

Vi välkomnar Davor in i teamet som konstruktör. Davor har en flerårig bakgrund inom yrket och vi på Forsheda hus är glada över att få ta tillvara på alla hans kompetenser. 

Att ha vetskapen att de konstruktionslösningar som vi varje dag tar fram, och levererar inom hela Sverige, skapar mycket glädje och samhällsnytta, i form av t.ex. skolor, bostäder och lokaler för hälsa och fritidsintressen. Då de flesta projekt är helt unika, kan vi alltid individuellt eller i grupp, ta del av ny lärdom, samt skapa bra variation i vår arbetsvardag. Davor kommer med sina erfarenheter och kompetenser tillföra ännu mer kunskap i teamet. 

 

VÄLKOMMEN DAVOR 

Kontakta oss här!