Forsheda Hus Ab

Nyheter

2021-08-27

Vill du prata träprojekt?

Ta då kontakt med Robin Sommansson, Forsheda Hus nya affärsutvecklare och säljare mot träprojekt. Robin har förutom en civilekonomexamen en gedigen erfarenhet från trähusindustrin där han arbetat med allt från produktionsledning, entreprenad, projektledning och försäljning inom b2b.

Robin säger själv:

"Det ska bli väldigt spännande att få chansen att vara en del av och bidra till den resa Forsheda hus är igång med.
Jag känner mig oerhört taggad inför uppgiften".

Vi kan inte annat än hålla med!

Ta kontakt med Robin via robin@forshedahus.se eller 076- 037 46 29 om ni har något intressant projekt på G eller för ett förutsättningslöst möte. Ni är givetvis också varmt välkomna att besöka oss vid någon av våra produktionsenheter

2021-08-09

Nya medarbetare!

Forsheda Hus växer och vi är glada att kunna välkomna nya medarebetare till anläggningen i Smålandsstenar. 

Philip kommer ha rollen som fabrikschef i Smålandsstenar. Han säger:

”Jag ser fram emot med att börja på Forsheda Hus och utvecklas som person både privat och som fabrikschef. Mina förväntning är att få fabriken mer säker och effektiv, samt få medarbetarna att kämpa mot gemensamma mål.”

Det går precis hand i hand med Forsheda Hus plan strävan och Philip kommer med sina tidigare erfarenheter från det militära och med sin ingenjörsutbildning bli en stor tillgång!

Nawid stärker upp konstruktörsteamet i Smålandsstenar och kommer arbeta främst med utfackningsväggar. Nawids tankar om sitt arbete på Forsheda Hus:

”Som konstruktör på Forsheda Hus Ab förväntar jag mig att vara i en position där jag gör skillnad på konstruktionsidén och delta i allt från stora och komplexa till små projekt. För mig är det otroligt viktigt att känna stolthet över det företag jag jobbar på, och det gör jag verkligen.”

Nawid är nyexaminerad byggingenjör med stort intresse för beräkningar och konstruktion. Vi ser att han kommer bli en viktig kugge i vår verksamhet.

Både Philip och Nawid har spenderat de första dagarna i produktionen, något som ger dem en genuin kunskap om våra produkter och inte minst lär de känna produktionsmedarbetarna!

2021-07-14

Pressmeddelande

Forsheda Hus förvärvar Moelvens tidigare produktionsenhet i Sandsjöfors

Forsheda Hus förvärvar Moelvens tidigare produktionsenhet i Sandsjöfors, Nässjö kommun. Verksamheten har legat nere sedan 2019 då de sista trähusmodulerna lämnade fabriken och Forsheda Hus ser att det finns mycket kompetens kvar i trakten.

 -Vi växer snabbt och för att möta marknaden är vi i behov av ytterligare en produktionsenhet då de i Smålandsstenar och Torsås är fullbelagda. Då vi tar över fastigheten med befintlig utrustning räknar vi med att snabbt vara i gång med produktion säger Annika Cederfeldt, Enhetschef vid Forshed Hus.  

 Rekrytering pågår och företaget planerar med produktion redan tidigt i höst. I ett initialt skede planerar företaget att anställa ca 20 personer med både produktionspersonal och fabriksledning med företaget räknar med att antalet anställda snabbt kommer växa. Fastigheten ger utrymme för att växa i produktionskapacitet och det finns även gott om kontorsutrymmen och rekrytering kommer ske löpande i takt med att produktionsenheten växer och de ser att de kan komma att bli en betydande arbetsgivare inom träindustrin på sikt. Forsheda Hus ser att den nya fabriken ger stora möjligheter att möte den ökade efterfrågan hos deras kunder.  

 Även Nässjö Näringsliv AB med VD Claes Johansson ser mycket positivt på Forsheda Hus förvärv av fastigheten och den kommande produktionen och han säger följande:

- Det är mycket värdefullt att Forsheda Hus som ett kompetent och snabbt växande företag nu får tillgång till ytterligare produktionsanläggning  i Sandsjöfors och Nässjö kommun. Nässjös näringsliv avancerar framåt och dess närhet till både större orter, logistiska läge och höga produktionskompetens gör oss till mycket attraktiva för företag. 

 Moelven kommer hyra in sig i de lokaler där de nu har ett tjugotal konstruktörer och VD Johan Samuelsson ser mycket positivt på den kommande verksamheten samt samarbetet mellan de två företagen. Han säger följande om affären:  

 - Vi är väldigt glada att vi nu funnit en långsiktig ägare till fabriken, som kan vidareutveckla både driften och kompetensen i regionen. Att Moelven dessutom får möjlighet att fortsätta vara verksamma i kontorslokalerna säkrar driften i våra övriga fabriker. Det ger både Moelven och Forsheda Hus möjlighet att fortsätta bidra till en hållbar framtid i trä.

 Vidare säger Annika:

-Det känns otroligt fint att kunna bidra till både arbetstillfällen och även till att kompetensen kring trähustillverkning bibehålls i en region där den har en lång tradition. Det finns ett genuint ”know how” i trakten kring trähustillverkning. Bolaget kommer ha starkt fokus på hållbarhet och vi ser även att det finns många intressanta samarbetspartners i närområdet som tex Nässjö Näringsliv AB, Träcentrum och Jönköpings University men även kunniga underleverantörer. Dessa ska vi givetvis ta vara på när det kommer till utveckling av såväl produkter som verksamhet.

 Forsheda Hus startade sin verksamhet 2018 och har sedan dess vuxit snabbt och sysselsätter för närvarande närmare 90 personer i sina produktionsenheter. Målet är att bli en av de ledande leverantörerna av såväl utfackningsväggar som trämoduler till byggindustrin. Hög servicegrad, kompetent personal och flexibla lösningar i ett nära samarbete med kunden är företagets ledord på vägen. Kunderna består av mindre till de största aktörerna inom byggbranschen.

För ytterligare information vänligen kontakta Annika Cederfeldt 073 6526744, annika@forshedahus.se

2021-04-14

VÄLKOMMEN ANNIKA

Vi hälsar Annika Cederfeldt varmt välkommen till Forsheda Hus och till tjänsten som Enhetschef för våra produktionsanläggningar i Smålandsstenar och Torsås. Hon kommer närmast från Handelskammaren Jönköpings län och har en gedigen erfarenhet av näringslivet och produktion. Annika kommer tillträda sin tjänst i slutet av maj.

Varmt välkommen!

2021-03-25

VÄLKOMMEN KARINA

Vi hälsar Karina välkommen till oss i rollen som inköpschef. Karina har över 20 års erfarenhet inom småhusbranschen. Hon kommer senast från Obos koncernen där hon jobbade som virkesansvarig och stod för den svenska koncernens alla virkesinköp.

Varmt välkommen!

 

2021-03-25

VÄLKOMMEN ELOF

Välkommen Elof Sommansson till Forsheda Hus 

Vi hälsar Elof välkommen till Forsheda hus som produktionschef över våra anläggningar. Elof har över 20 års erfarenhet i småhusbranschen med jobb som fabrikschef på bl.a. Smålandsvillan, Myresjöhus och Anebysgruppen.

2021-03-11

VÄLKOMMEN SOFIE

Vi hälsar Sofie Karlsson välkommen till teamet!

Sofie kommer senast från spännande uppdrag inom hållbara och klimatsmarta entreprenadlösningar för bygg- och fastighetsbranschen. Med hennes kunskap och erfarenheter stärker vi ytterligare vår växande konstruktionsavdelning.

Varmt välkommen!

2021-01-18

VÄLKOMMEN DAVOR

Vi välkomnar Davor in i teamet som konstruktör. Davor har en flerårig bakgrund inom yrket och vi på Forsheda hus är glada över att få ta tillvara på alla hans kompetenser. 

Att ha vetskapen att de konstruktionslösningar som vi varje dag tar fram, och levererar inom hela Sverige, skapar mycket glädje och samhällsnytta, i form av t.ex. skolor, bostäder och lokaler för hälsa och fritidsintressen. Då de flesta projekt är helt unika, kan vi alltid individuellt eller i grupp, ta del av ny lärdom, samt skapa bra variation i vår arbetsvardag. Davor kommer med sina erfarenheter och kompetenser tillföra ännu mer kunskap i teamet. 

 

VÄLKOMMEN DAVOR 

2020-12-09

VÄLKOMMEN OSCAR

Vår personal är vår styrka. Därför är det extra roligt att välkomna Oscar Zewebrand till oss som ny Kvalitets- och Verksamhetsutvecklingschef. 

Med en gedigen bakgrund inom logistik och processutveckling kommer han leda projekt och förändringsarbeten i organisationen.

Varmt välkommen!

2020-06-02

Tuve Bygg - Kvibergshuset

Klarblå himmel över Göteborg och Tuve Bygg AB s projekt #kvibergshuset på Bäveringsgatan där vi är stolta samarbetspartners. 

Idag gör jag och min kollega platsbesök på våra projekt i Göteborgs området .

Vid Beväringsgatan i Gamlestaden byggs det för Framtiden. Ett spektakulärt hus med 250 lägenheter. Huset blir terrasserat med en höjd som varierar mellan 5 och 16 våningar.

Huset byggs i vinkel och alla lägenheter får balkong eller takterrass. I bottenplan planeras för verksamhetslokaler som skapar liv och rörelse kring huset. Terrasseringen av huset ger utrymme för spännande taklösningar. Taket täcks av solceller – en möjlighet att utnyttja den uppseendeväckande ytan. Det nya huset byggs på mark intill Poseidons nuvarande bestånd på Beväringsgatan.

#forshedahus #forshedahusontour #vibyggeråtbyggare #göteborg

2020-06-02

GBJ Jönköping - Västergöken

 

Idag gjorde jag ett plats besök hos vår kund GBJ Bygg ABdär vi på Forsheda Hus AB fått förtroendet att leverera väggar till projektet Västergöken . GBJ bygg AB har i sin tur fått förtroendet av Nivika Fastigheter AB att utforma det vackra kvarteret Kungsängen.

Kungsängen är en ny stadsdel som växer fram utmed sluttningarna norr om Öxnehaga.

Den nya stadsdelen kommer innehålla ungefär 500 bostäder när allt står klart. I de två kvarter Nivika ska bygga kommer det finnas allt från 1-4 rum och kök, flera av lägenheterna kommer få Vätterutsikt och kvarter A får dessutom ett framskjutet läge utmed Kungsängsvägen som ger goda förutsättningar för kommersiella verksamheter i lokalerna i på bottenvåningen. Närheten till naturreservatet och de ståtliga ekarna på Bondberget kommer göra Kungsängen till ett attraktivt boendealternativ även för den som vill bo naturnära men ändå ha närheten till centrum.

forshedahus hashtagutfackningsväggar hashtagnivika hashtaggbjbygg hashtagjönköping hashtaghuskvarna hashtagbondberget hashtagvibyggeråtbyggare

2020-05-14

Ny Konstruktör

Vår personal är vår största tillgång, dem ger vi de allra bästa förutsättningar att växa både som människa och i karriären.

Därför vill vi nu välkomna Ellen Hansson till vår konstruktionsvdelning

Som konstruktör hos oss, blir Ellen en del av Forsheda Hus där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en känsla av tillhörighet. Hennes blivande kollegor kommer göra allt för att han ska trivas och lyckas. 

Så vem är Ellen ?! Ellen är glad och positiv tjej som som har et öga för detaljer. Samt gärna hugger tag i nya spännade projekt. Hon är självständig och disciplinerad med ett starkt driv och vilja att utvecklas.

Vi bygger team som bygger Sverige.

Välkommen till oss Ellen .

Kontakta Ellen direkt via


2020-04-28

Forsheda hus etablerar sig på nya orter

Vi växer .

I Blekinge öppnar vi upp för ytterligare produktion för att vi ska kunna förse våra befintliga och nya kunder med varor. Vårt huvudkontor hittar ni i Smålandsstenar där vi även har vår huvudsakliga produktion i stora ljusa lokaler .

I Stockholm ,Östersund , Visby och Vimmerby finner ni våra säljkontor.

Är du nyfiken på vad vi sysslar med ? Hör av dig till oss så bjuder vi på både en kaffe och en presentation av vår verksamhet .

Välkomna till oss på Forsheda hus

2020-04-28

Ny Säljare

We got a new sheriff in town 👮🏻‍♂️
Välkommen till oss på Forsheda Hus säger vi till vår nya kollega Fredrik Fortkord .
 
Fredrik är en tidigare utförsåkare , ett riktigt proffs faktiskt (!) som flyttat till Jämtland och bosatte sig i Östersund.
 
Han har en gedigen erfarenhet av försäljning och kundkontakt. Fredrik är en målinriktad, driven och ödmjuk person som tidigare varit VD för både hotell och evenemangs arena. Med Fredriks driv och passion för att nå sina mål passar han som handen i handsken i vårt säljteam . Eller mer passande till just Fredrik , som foten i pjäxan 😉
 
Citat Fredrik: ” Känns otroligt roligt att Forshedahus ska etablera sig i Norrland och personligen blir det en riktigt utmaning som jag ser fram emot. ”
 
• VÄLKOMMEN TILL OSS •
2020-03-03

Kv Kilen, Kävlinge

MVB har av Riksbyggen fått i uppdrag att bygga 53 nya lägenheter i Kävlinge. Forsheda hus AB är en stolt samarbetspartner och levererar utgackningsväggar till deta projektet. 

"Kävlinge är en kommun i tillväxt och behovet av bland annat seniorbostäder är stort, då fler äldre vill byta sin villa till en mer lättskött bostad. Det nya huset med lägenheter byggs där Kvarngatan möter Skomakaregatan och Rundelsgatan. Mitt emot kommunhus, vårdcentral, apotek och bibliotek. Matbutiker och kommunikationer finns också i närheten. Lägenheterna kommer att vara från två till fyra rum, alla med stora fönsterpartier och generös takhöjd.

Riksbyggens Bonum seniorboende är ett koncept som funnits i över tio år. Idag finns över 1 000 Bonum-bostäder. Bonum vänder sig till hushåll där minst en person är över 55 år. Konceptet bygger på att de boende har tillgång till en rad praktiska tjänster, från montering av hyllor till vattning av blommor när man är bortrest. Sociala aktiviteter är också en viktigt del och det kommer att finnas en boulebana och ett lusthus med grillplats på innergården och en gemensamhetslokal för sociala aktiviteter.

Huset kommer att byggas för att klara certifieringskraven Miljöbyggnad Silver och det färdiga projektet ska bidra till den biologiska mångfalden. Lägenheterna ska vara klara under våren 2021."

Källa ( Mvbab.se )

2020-03-02

En ny stadsdel växer fram

Vi på Forsheda Hus Ab är stolta över att få vara med och bygga en ny stadsdel i Helsingborg. Lördagen den 24 mars 2018 drog bygget av den nya stadsdelen Oceanhamnen igång på allvar. Istället för det sedvanliga spadtaget anordnades ett event med bland annat VR-modeller, utställning och en jättesmiley hängandes i en lyftkran. Området är en av fyra stadsdelar i projektet H+, det största stadsutvecklingsprojektet i Helsingborg i modern tid.

Fram till år 2035 ska stadsdelarna Oceanhamnen, Husarområdet, Universitetsområdet och Gåsebeck utvecklas med nya bostäder, kommersiella fastigheter och mötesplatser. Här byggs en ny unik stadsdel byggd på öar med den senaste tekniken, varierade boendeformer i centralt läge vid havet. Det är också en del i det långsiktiga arbetet för att bygga ihop Helsingborg till en gemensam stad.

Vi är stolta och glada över att få vara med och bygga Ophelia åt Serneke, Regula & Primula åt All Bygg Höganäs .

Vi tackar för förtroendet och hälsar alla välkomna till Oceanhamnen

2020-02-24

Mot nya höjder

Under 2019 minskade antalet nybyggda bostäder i Sverige med 7 procent jämfört med 2018. Det visar preliminära siffror från Statistiska centralbyrån.

Enligt Boverket råder i dag bostadsbrist i 240 av 290 svenska kommuner, och den senaste prognosen visar att över 600 000 nya bostäder behöver byggas till år 2027. Under 2019 påbörjades byggandet av 49 000 nya bostäder, varav 39 000 var lägenheter i flerbostadshus och 10 000 var småhus. 

Världen står ,samtidigt som det i Sverige råder stor bostadsbrist, inför en klimatkris, Genom att bygga fler bostäder och använda en industriell byggprocess kan vi bidra till att lösa båda problemen.  Vi på Forsheda Hus AB kan se en kraftig ökning i vår produktion sedan i mitten av 2019, samt en ökad orderingång, med byggen över hela landet. 

Vi på Forsheda hus är stolta över att bidra till ett Svergie som växer samtidigt som vi tar ansvar för miljön.  

Ett nästa steg i vår satsning för ökad produktion är att vi i början av 2020 öppnade upp ytterligare 2 nya linor för tillverkning av urfackningsväggar i vår hög hall.  Mot nya höjder helt enkelt.  

2020-02-04

Ocenahamnen , Regula , All bygg , Helsingborg

Vi är stolta och glada över att Allbygg i Höganäs AB har valt oss till detta fina projekt.Längst ut på pirspetsen i Oceanhamnen utvecklar Midroc i samarbete med Allbygg i Höganäs AB Regula 1.

Ett nytt World Trade Center. Ett unikt waterfront läge med nya kontor ligger intill havets början och slut.

2020-02-04

Vattebrynet, Malmö, Veidekke

Vi är mycket glada över att Veidekke har valt Forsheda Hus AB som leverantör av utfackningsväggar till detta projekt.
Vattenbrynet i Klagshamn strax utanför Malmö bygger man totalt 79 lägenheter som får utsikt över Kalkbrottssjön och havet.

2020-02-04

Sandarna , Skanska Göteborg

Vi är mycket glada över att Skanska har valt Forsheda Hus som leverantör av utfackningsväggar till
SGS Studentbostäder, 327 studentbostäder och en förskola med sex avdelningar i centrala Göteborg. Studentbostäderna byggs i stadsdelen Sandarna och det rör sig om sex hus, mellan sju och åtta våningar höga, omfattande 22 000 kvadratmeter.

2019-11-15

Ny produktionschef

Vi hälsar Anna Munkstierna välkommen till Forsheda Hus! Vi är mycket glada över att stärka teamet med Anna. Hon kommer med sin breda erfarenhet och drivkraft att direkt bli en mycket stor tillgång för vår fortsatta utveckling!

Än en gång Välkommen Anna!

2019-10-17

Konstruktionsavdelningen får förstärkning

Forsheda Hus är jätte glada över att kunna presentera vår nyaste medarbetare! Kima Kourie är examinerad byggnadsingengör och kommer att bli en mycket stor tillgång för oss! Vi hälsar henne välkommen in i teamet!

2019-10-16

Skanska, Landevi Gårdar, Landvetter

Forsheda Hus är mycket glada över att få annonsera att vi skall leverera utfackningsväggar till Skanskas projekt Landevi Gårdar, ett kvarter med fyra huskroppa om totalt 102 lägenheter!

2019-10-11

Tuve Bygg, Kortedalabergen, Göteborg

Forsheda Hus är mycket stolt över att kunna presentera ett samarbete med Tuve Bygg!

Detta fräcka hus skall byggas i natursköna Kviberg i Kortedalabergen norr om Göteborg. Projektet löper över hela 2020.

2019-10-11

Nytt kontor i Stockholm

Nu öppnar vi vårt nya kontor i Stockholm, beläget vid Danvikstull. Adressen är Alsnögatan 7, plan 4.

På bilden ses Håkan Isaksson

2019-09-26

GBJ Bygg, Västergöken, Jönköping

Vi har glädjen att presentera ännu ett sammarbete med GBJ Bygg! Denna gång är det projektet "Västergöken" som Forsheda Hus kommer att leverera utfackningsväggar till. Omfattningen är total 155 lägenheter på området Kungsängen i Jönköping! 

2019-09-26

Skanska, Bjärkegården, Sollebrunn

Vi kan idag med stor glädje avslöja att vi kommer leverera utfackningsväggar till Skanska:s projekt att bygga till äldreboendet Bjärkegården i Sollebrunn, Alingsås kommun.

2019-09-10

MVB, Kv Kilen, Kävlinge

Med stor stolthet pressenterar Forsheda Hus att vi skall leverera utfackningsväggar till MVB i detta fina projekt. Husen kommer att byggas för att klara certifieringskraven Miljöbyggnad Silver och det färdiga projektet skall bidra till den biologiska mångfalden. Lägenheterna skall stå klara under våren 2021.

2019-08-27

Väggar levererade till Lagans Bygg

Vi är glada över att få leverera väggarna till denna pampiga villa som Lagans Bygg bygger!

2019-08-21

Ny konstruktör

Vi är mycket glada idag över att kunna pressentera Michael Denkha som konstruktör i Forsheda Hus! Michael är utbildad byggnadsingengör och kommer med sin gedigna kunskap direkt bli en mycket stark förstärkning av vår organisation! Vi hälsar Michael välkommen in i gänget!

2019-07-08

Forsheda Hus söker konstruktör!

2019-06-20

Säkerställer produktkvalitet!

Roman har idag varit nere i Malmö på Spiggan(Serneke) för att säkerställa kvaliten på våra levererade väggar!

2019-06-19

GBJ Bygg, Kv Ödlan, Värnamo

Nytt projekt i Värnamo, Kvateret Ödlan är ett spännande projekt som GBJ Bygg skall bygga. Forsheda Hus är glada för att få leverera vägga till detta projekt i vår hemkommun!

2019-05-29

Bygga GWG, kv Städet, Värnamo

Vi är mycket glada för att vi fick leverera Miljöhus till Bygga GWG:s mycket fina projekt kv. Städet i Värnamo!

2019-05-02

GBJ Bygg, Vattenparken, Staffanstorp

Vi är mycket glada över att GBJ Bygg åter valt Forsheda Hus som leverantör av utfackningsväggar i ett nytt projekt, Vattenparken i Staffanstorp.

 

2019-04-29

Utbildning i projektledning

På bilden ses Filip, Reinolf, Håkan och Patrik lära sig hantera projektledningssystemet Next. Erik längst till höger är utbildare.(Nicklas och Håkan deltog också i utbildningen)

2019-04-16

Clausen o Lovén Byggprojekt, Sigfrids Höjd, Knislinge

I Knislingen skall Clausen o Lovén Byggprojekt uppföra Sigfrids Höjd med milsvidd utsikt med all service inom bekvämt gångavstånd. Vi är stolta och glada över att vara en del i detta projekt, som utvald leverantör av utfackningsväggarna!

2019-03-20

Serneke, Ophelias Brygga, Helsingborg

Vi är mycket glada över att vara utvald leverantör av utfackningsvägar till Serneke:s projekt Ophelias Brygga, Oceanhamnen i Helsingborg. Detta spektakulära bostadsprojekt med inspiration från städer som Amsterdam där vatten och kanaler är en naturlig del av stadslivet.

2019-03-14

GBJ bygg, Snöflingan, Växjö

Vi är mycket glad över att kunna tillkännage att vi skall leverera utfackningsväggar till GBJ bygg:s projekt Snöflingan i Växjö.

Vi är stolta och tacksamma för att få vara en del av detta fina projekt!

2019-03-08

Serneke, Morgonen, Lund

Nu är det klart att vi skall leverera utfackningsväggar till Serneke:s projekt Morgonen i Lund. Vi är stolta över att få vara en del av detta mycket fina projekt

2019-03-08

Ny konstruktör

Vi är glad över att kunna hälsa Reinolf Leckholt välkommen till Forsheda Hus. Reinolf har gedigen utbildning i cad och konstruktionsarbete samt även bakgrund som konsult inom området. Reinolf blir ansvarig för vår konstruktionsavdelning.

2019-02-01

Ny produktions och logistikansvarig

Vi har glädjen att pressentera en ny medarbetare. Filip Isaksson har erfarenhet sedan tidigare av produktion och logistik. Han tar nu över ansvaret för dessa områden!

2018-11-09

Väggar till Serneke

Här lastas väggar som skall lev. till Sernekes´s projekt Fasanén i Arlöv

2018-09-27

Hent, Foajén, Malmö

Nu startar vi leveranserna av utfackningsväggar i stål åt Hent och deras prestige projekt vid centralstationen i Malmö. Projektet innefattar leverans samt montering av ca 2 300kvm vägg. Vi är väldigt tacksamma för detta och ser framemot ett nära sammarbete.

www.foajen.se 

2018-09-27

Skanska, Sjömarkenskolan, Borås

Idag har vi klart med Skanska gällande utfackningsväggar till Sjömarkenskolan i Borås, projektet omfattar ca 3 000kvm utfackningsvägg där det både är utfackningsväggar i stål och utfackningsväggar i trä.

Vi ser det som en privilgie att få leverera till Skanska och är tacksamma för förtroendet.

2018-09-17

Stärker upp organisationen

Nu stärker vi upp säljorganisationen, vi är mycket glada över att Patric Stjernström valt att komma till oss. Han kommer tillföra mycket med sin långa bakgrund från byggbranchen. Patric kommer främs att jobba med försäljning, men också fungera som senior rådgivare och bollplank för våra kunder.

 

2018-08-26

Serneke, Spiggan, Malmö

Idag har vi fått in ännu ett projekt, denna gång skall vi leverera utfackningsväggar till projektet Spiggan i centrala Malmö. Vi är stolta över att fått förtroendet och ett nära sammarbete med Serneke. 

2018-08-01

Serneke, Magasinhusen, Landskrona

Snart startat produktionen av utfacknignsväggar till Sernekes projekt Magasinhusen i Landskrona. Detta är ett av fler projekt där vi levererar denna typ av väggar till Serneke. 

2018-03-01

Serneke, Fasanen, Arlöv

Vi har fått uppdraget att leverera utfackningsväggar till projektet Fasanen i Burlöv. Uppdraget innefattar ca 8 000kvm utfackningsvägg. Vi är väldigt stolta över att ha fått detta projekt. Serneke är ett väldigt spännande bolag som vi ser framemot att sammarbete med.

2018-07-20

Bygga GWG, Kv. Städet, Värnamo

Idag har vi ingått ett sammarbete med Bygga GWG som är ett lokalt byggföretag i Värnamo. Det första projektet som vi skall leverare utfackningsväggar i trä samt miljöstugor till är Kv. Städet. Att få leverera utfackningsväggar lokalt tycker vi är väldigt roligt.

Projektet innefattar ca 2 500kvm utfackningsvägg.

2018-02-01

Totalprojekt i Mälardalen

Detta är det tredjeprojektet där vi levererar utfackningsväggar till Totalprojekt i Mälardalen detta projekt i Bro omfattar ca 2 000kvm utfackningsvägg. 

Kontakta oss här!