Forsheda Hus Ab

LEDIGA TJÄNSTER hos oss

Om Forsheda hus AB

Vårt mål är att vara den självklara proffesionella partnerna i olika typer av byggsammhang. Grunden för vår utveckling som företag är kunderns krav och förväntningar, där vår strävan som partner och leverantör är att ligga på en oslagbar nivå såväl kvalitetsmässigt som prismässigt. 

Med rätt fokuspå produkter och kompetensutveckling jobbar vi för ständig förbättring för att tillmötesgå kundernas behov. Forsheda Hus erbjuder väggar tillverkade i smålandsstenar .

2021-01-18
konstruktör rekryteras till forsheda hus

OM DIG 

Vi söker dig som har relevant examen och/eller dokumenterad erfarenhet som ritare inom byggsektorn. Det är meriterande om du har erfarehet från bygg eller industriproduktion. Du är van att arbeta med CAD . Du kan utrycka dig väl samt är väl bekant med ritningsläsning och produktion. 

Vi tror att du som söker kommer trivas i en liten organisation med korta beslutsvägar där vi värdesätter långsiktiga relationer och ett miljömedvetet arbetsätt som hela tiden utvecklas och förbättras. 

Du erbjuds att ta plats i ett företag i tillväxt där du får möjlighet at vara med och påverka framtiden med dina kollegor. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer arbeta i ett bolag med korta beslutsvägar där du kommer att vara en nyckelperson  för att förbättra våra produkter och produktion. Som konstruktör kommer du att ansvara för framtagande av  produktionsritningar i nära samarbete med våra kunder och våre egna produktionsenhet.  Du kommer även vara med i utvecklingen av våra produkter. 

Du kommer till exmpel att:
Producera ritningsunderlag till våra prefabicerade moduler
Teknisk dokumetation och rapporter
Följa upp produktion i våra fabriker

DIN PROFIL 

Som konstruktör på Forsheda Hus ansvarar du för att konstruera olika byggnader, hus och anläggningar. Tyngdpunkten ligger på att framställa ritningar i Revit där även beräkningar och dimensionering ingår i arbetsuppgifterna.

Under arbetets gång håller du kontakt med andra berörda personer och avdelningar, alltifrån beslutsfattare till hantverkare. Projekten varierar i storlek, från några dagar upp till flera år. Du arbetar i olika gruppkonstellationer inom företaget. Att bli del av företaget innebär att arbeta med spännande och roliga uppdrag tillsammans med kunniga kollegor.

Formella krav
• Ingenjörsutbildning med inriktning mot byggkonstruktion
• Omkring 3 års arbetslivserfarenhet inom byggkonstruktion,
• Kunskap i Revit ,Vertex, AutoCad eller liknande, ex genom din utbildning. 

• Du talar och skriver obehindrat på svenska, samt gör dig förstådd och förstår engelska
Meriterande är även om du har kunskaper inom illustrionsprogram ex Solid Works .

Som person har du ett stort intresse för konstruktion och brinner för ditt arbete.

Du har en god teknisk och praktisk förståelse inom byggnadskonstruktion.

Du arbetar strukturerat, håller ordning och är noggrann med att säkerställa kvalitet i allt du gör.

Vidare är du van att samarbeta tillsammans med andra och vågar ifrågasätta och se nya möjligheter. Därtill är du duktig på att kommunicera och har en förmåga att anpassa din kommunikation beroende på vem du talar med.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Smålandsstenar
Lön: Enligt överenskommelse

 

Kontakta oss här!