Forsheda Hus Ab

Karriär


Är vi din framtida arbetsgivare? 


 VI BYGGER FÖR FRAMTIDEN


Vi på Forsheda hus vill att våra anställda skall trivas, växa och utvecklas. Vår organisation växer konstant och med den öppnas  nya roller och möjligheter.  Tillsammans kan vi hitta vägar för att just du skall kunna nå dina mål i din karriär och vi får chansen att skapa långvariga band med våra anställda.

 Vi är måna om att du skall känna dig motiverad och ha rätt förutsättningar för att göra en bra arbetsinsats.  Möjligheten till detta gör vi bl.a. genom en personlig utvecklingsplan för alla medarbetare så de får möjlighet att finna sin roll både i företaget där vi är idag och dit vi planerar att nå imorgon.

  
Hållbarhetstänkandet gäller vår arbetsmiljö och våra medarbetare. Arbetet ska utföras i en trygg och positiv miljö som främjar trivsel, kreativitet och hälsa. Vi erbjuder en arbetsmiljö med högt i tak och många skratt!

Våra värdeord är Engagemang, Initiativ, Delaktighet samt Ansvarstagande. Genom att våra medarbetare tillåts att ta initiativ utöver sina egna specifika arbetsuppgifter och därmed vara en del att utveckla hela organisationen skapas engagemang och en känsla av delaktighet och ansvarstagande i ett större sammanhang. Detta gäller såväl våra interna som externa relationer. Vi drivs av att ständigt utveckla såväl oss själva, vår organisation som våra produkter för att på så sätt kunna leverera den bästa produkten. 

 

Vi strävar efter att arbeta strategiskt med kompetensförsörjning och ser gärna ett samarbete med lärcentras, högskolor och universitet. 
  

 Är du intresserad av att vara en del av Forsheda hus fortsatta utveckling?

Vi söker alltid branschkunniga människor!


Är du student och söker praktik eller skriva exjobb? Tveka inte att kontakta oss för att tillsammans hitta ett spännande och utvecklande projekt. 
  

Hör av dig till Oscar Zewebrand oscar@forshedahus.se, så finns du med i vår databas när nya tjänster skall tillsättas!

Kontakta oss här!